Over MKA Antwerpen

Drie geneesheren, een gedreven ploeg verpleegkundigen en het medische secretariaat staan voor u klaar bij MKA Antwerpen.

Team.jpg

Uw specialisten in mond-, kaak- en aangezichtschirurgie

Dokters Patrick Winderickx, Frank Vanhove en Sten Stevens staan in voor uw behandeling.

Ingrepen aan de mond, kaak of het aangezicht liggen vaak op het kruispunt tussen geneeskunde en tandheelkunde. Dus hebben de drie artsen van MKA Antwerpen beide opleidingen achter de rug. Uw voordeel? U vertrouwt op specialisten. Precies daarom doet u een beroep op MKA Antwerpen.

Uw aanspreekpunt: het medische secretariaat van MKA Antwerpen

Wenst u een consultatie bij de artsen van MKA Antwerpen? Maak uw afspraak bij het medische secretariaat. Bel 03 320 58 18 of maak uw afspraak online.

Uw steun en hulp: de verpleegkundigen van MKA Antwerpen

Onze verpleegkundigen staan u bij wanneer u een heelkundige ingreep ondergaat. En samen met onze artsen beantwoorden ze al uw vragen. Daarnaast bieden ze assistentie tijdens de ingrepen, en leiden ze de medische logistiek in goede banen.

Thuis in het AZ Monica in Deurne

Het team van MKA Antwerpen heeft een jarenlange ervaring in mond-, kaak- en aangezichtschirurgie. U rekent op hen voor een brede waaier aan behandelingen: van het verwijderen van wijsheidstanden tot gecompliceerde neuscorrecties.

Sinds 1992 is het team verbonden aan het Middelaresziekenhuis in Deurne – vandaag bekend als het AZ Monica. Een moderne infrastructuur, kennis, ervaring ... alles is aanwezig om een succes te maken van uw behandeling.

Maak uw afspraak met onze specialisten in mond-, kaak- en aangezichtschirurgie. Bel 03 320 58 18 of maak uw afspraak online.