Behandelingen

Het werkdomein van mond-, kaak- en aangezichtschirurgie

Op deze pagina’s vindt u een uitgebreide beschrijving van de behandelingen die we u aanbieden. Deze zijn heel divers: esthetische ingrepen, verwijderen van tumoren en wijsheidstanden, behandeling van kaakbreuken, tandimplantaten … Dit werkdomein houdt het midden tussen geneeskunde en tandheelkunde. Hebt u na het lezen van deze pagina's nog vragen? Stuur ons gerust een e-mail. Dan nemen wij snel contact met u op.


Mondchirurgie

Van tandvlees tot wijsheidstanden. MKA Antwerpen is uw adres voor mondchirurgie.

Klik op de foto voor meer info.

WIJSHEIDSTANDEN

WIJSHEIDSTANDEN

TANDVLEES

TANDVLEES


Tandimplantaten

IMPLANTOLOGIE

IMPLANTOLOGIE

We plaatsen deze kunstwortels in uw kaak zodat ze ingroeien in het bot. Daarop plaatsen we dan een kroon of brug. Of ze vormen een stevige steun voor uw kunstgebit.


Esthetiek

MKA Antwerpen is gespecialiseerd in kaakoperaties. Ook plastische chirurgie behoort tot ons werkdomein. Correctie van de oogleden, nek- of facelift, Botox-injecties, neuscorrectie … Ontdek hoe een esthetische ingreep het verschil voor u maakt.

KIN- EN KAAKCORRECTIE

KIN- EN KAAKCORRECTIE

PLASTISCHE CHIRURGIE

PLASTISCHE CHIRURGIE


Aangeboren afwijkingen


Oncologie

Kanker in de mond of aan het gezicht komt steeds vaker voor. Snel ingrijpen is de boodschap. 

Lees meer ...

 


Radiologische onderzoeken

RADIOLOGIE

RADIOLOGIE

Een radiologisch onderzoek is vaak noodzakelijk om een juiste diagnose te stellen. Ook voor het succesvolle verloop van uw heelkundige ingreep zijn deze technische onderzoeken nodig.


Overige klachten en aandoeningen.

Uiteraard behandelt MKA Antwerpen uw klachten of andere specifieke aandoeningen thv mond, kaak en aangezicht. Neem contact met ons op voor verdere vragen of maak een afspraak via de website. Zo kan de chirurg meteen een behandeling voorstellen.