Facelift

Facelift.jpg

Een facelift is veel meer dan het aanspannen van de huid. Die wordt eerst losgemaakt, en de onderliggende structuren brengen we daarna weer op hun plaats. Want door ouderdom en zwaartekracht verzakken er delen van uw gezicht. Daarna spannen we de huid weer aan zodat rimpels en plooien verdwijnen. Het overschot aan huid verwijderen we.

 

Deze ingrepen gebeuren in dagverpleging of met een beperkt verblijf in het ziekenhuis. Al na enkele weken is het resultaat zichtbaar.

Een facelift is op veel plaatsen mogelijk: van het voorhoofd, via de wenkbrauwen tot de hals. Maar iedere patiënt is uniek. Daarom bespreekt uw chirurg alle mogelijkheden tijdens een eerste consultatie.

 

      Een wenkbrauwlift gebeurt vaak in combinatie met een ooglidcorrectie. Laaghangende wenkbrauwen worden dan opgetrokken. Uw chirurg maakt kleine incisies, en snijdt het huidoverschot weg. Of hij maakt een opening langs het behaarde deel van uw slaap, en maakt onderhuids een toegang naar de rand van de wenkbrauw. Via die weg hecht hij bindweefsel vast.


Deze ingreep gebeurt in dagverpleging en biedt u jarenlang resultaat.

      Een voorhoofdslift is een alternatief voor de wenkbrauwlift. Zeker wanneer de huid van het volledige voorhoofd verslapt is. Roken, te veel zonlicht en aanleg kunnen dit proces versnellen. Veel rimpels op uw voorhoofd geven u een boos of vermoeid uiterlijk. Maar een voorhoofdslift maakt de huid weer strak en glad.

 

<< terug