Veelgestelde vragen

Hier vindt u het antwoord op veelgestelde vragen over MKA Antwerpen. Staat uw vraag niet in het lijstje? Neem gerust contact met ons op.

+ Waar vindt mijn operatie plaats?

Ingrepen onder plaatselijke verdoving vinden plaats in onze privépraktijk in het AZ Monica. Operaties onder narcose gebeuren in het operatiekwartier van dit ziekenhuis.

+ Wat neem ik mee op consultatie?

Neem zeker uw identiteitskaart en SIS-kaart mee. Ook eventuele radiologische documenten of een verwijsbrief van uw arts zijn nodig.

+ Hoe betaal ik mijn consultatie of ingreep?

Consultaties of kleine ingrepen betaalt u cash of met uw bank- of kredietkaart. Grotere bedragen betaalt u via overschrijving.

+ Wat doe ik na mijn operatie?

U krijgt gedetailleerde instructies mee van uw arts. Het is belangrijk dat u die nauwkeurig volgt. Kreeg u pijnstillers voorgeschreven? Wacht dan niet tot de pijn in alle hevigheid doorbreekt.

Bij ingrepen in de mond schrijft uw arts een mondspoelmiddel voor. Poets daarnaast uw tanden met een kleine, zachte tandenborstel en ontzie het getroffen deel van uw gebit.

Vermijd roken en alcoholische dranken. Zeker de eerste drie dagen na uw ingreep.

Indien nodig schrijft uw arts antibiotica voor.

+ Hoe regel ik mijn hospitalisatieverzekering?

Breng uw verzekeringsdocumenten mee naar uw consultatie of de ingreep. Of stuur een email naar info@mkaa.be. Wij vullen de documenten in en bezorgen u die zo snel mogelijk terug.

+ Hoe maak ik een afspraak?

Bel ons elke werkdag van 8 tot 18 uur voor uw afspraak: +32 (0)3 320 58 18. Of maak uw afspraak via deze website. Wij houden rekening met het gewenste tijdstip, en nemen contact met u op voor de bevestiging.

klik hier om naar het afspraken formulier te gaan. Klik hier om onze locatie te bekijken. Telefoonnummer: 03/320.58.18