MKA Antwerpen fusioneert

Vanaf 1 april 2016 voegen dr. Winderickx en dr. Vanhove zich toe aan de ZMACK, een associatie van nu 10 MKA-chirurgen. Door de fusie kunnen wij een hoogstaande en zeer uitgebreide zorg aan onze patiënten in en buiten de Antwerpse regio aanbieden. De ganse scope van MKA aandoeningen (congenitale, oncologische, esthetische, traumatologische en reconstructieve) behandelt de ZMACK-groep bijzonder kwaliteitsvol.

 
logo MKA
Logo ZMACK
 

De associatie starte in 1993 en is momenteel actief in 6 campussen: AZ Monica Antwerpen, AZ Monica Deurne, AZ KLINA Brasschaat, Heilig Hart Ziekenhuis Lier, Universitair Ziekenhuis Antwerpen en het AZ Heilige Familie Ziekenhuis Rumst.

Wat betekent dit voor U?

Door deze groepering van 10 kaakchirurgen zijn we in staat om in elke tak van de specialiteit mond-, kaak- en aangezichtschirurgie geneeskunde een topniveau te realiseren met als nadruk uw zorg. 

MKA Antwerpen blijft de verwijzing naar onze praktijk in Deurne. Dokters Winderickx en Vanhove blijven ook actief in deze praktijk enkel zal er een nauwe samenwerking zijn tussen de verschillende afdelingen.

Logo ziekenhuizen