Centrum voor mond-, kaak- en aangezichtschirurgie

Tandimplantaten, kin- en kaakcorrecties, facelifts, Botox-injecties, ooglidcorrecties ... Ingrepen aan de kaak, de mond of het aangezicht vragen om een diagnose en behandeling door een specialist. Daarom rekent u op de dienst MKA-chirurgie van het AZ Monica in Deurne.

Ontdek onze behandelingen en maak kennis met ons team.

Vindt u het antwoord op uw vragen niet terug? Stuur ons een e-mail. Dan nemen wij snel contact met u op.

Tandimplantaten

Tandimplantaten & Tandprotheses

Eten, lachen, spreken ... Een gezond gebit is onmisbaar voor uw uitstraling, zelfvertrouwen én levenskwaliteit. Maar uw tanden krijgen het soms hard te verduren. Gelukkig zijn tandimplantaten een stevige basis voor een stralend gebit.

We plaatsen deze kunstwortels in uw kaak zodat ze ingroeien in het bot. Daarop plaatsen we dan een kroon of brug. Of ze vormen een stevige steun voor uw kunstgebit of tandprothese.

Ontdek hoe tandimplantaten uw gebit weer stralend maken.

Kaakcorrectie of kincorrectie

Kaakchirurgie

Een afwijkende stand van de kaak of de tanden leidt vaak tot problemen. Kauwen, bijten, praten en slikken worden dan moeilijk.

Een correctie van de kaak is misschien het antwoord – na overleg met uw orthodontist. Een fraaier gelaat is vaak een extra voordeel. Zeker wanneer u ook voor een kincorrectie kiest.

Ontdek de voordelen van een kin- of kaakcorrectie.

Nieuws

MKA Antwerpen fusioneert - Vanaf 1 april 2016 voegen Dr. Winderickx en Dr. Vanhove zich toe aan de ZMACK associatie. Lees meer...

Verwelkoming Dr. Stevens - 2016 start met een nieuwe collega voor MKA Antwerpen. Lees meer...


Snel een afspraak kunnen maken en alles prima geregeld, goeie service en deskundige uitleg.

Esthetiek facelift

Plastische chirurgie

Hecht u ook veel belang aan de verzorging van uw gelaat? Ongetwijfeld. Maar misschien stoort u zich aan een detail van uw gezicht. Een esthetische ingreep biedt u dan een oplossing. Correctie van de oogleden, nek- of facelift, Botox-injecties, neuscorrectie … Ontdek hoe een esthetische ingreep het verschil voor u maakt.MKA Praktijk Antwerpen - AZ Monica Deurne

Waar vindt u MKA Antwerpen?

U vindt het team van MKA Antwerpen in het AZ Monica in Deurne (Route 50). Elke werkdag kunt u er terecht van 8 tot 18 uur, altijd op afspraak. Kleine ingrepen voeren we in onze praktijk uit. Grotere ingrepen in de operatiezalen van het AZ Monica.

Op afspraak ontvangen wij u ook in onze privépraktijk op Linkeroever. Alleen voor consultaties.

Maak uw afspraak via ons secretariaat in Deurne: 03 320 58 18. Of via deze website.